Och så tycker jag om min man och vi kan nästan skratta åt eländet ibland, som ett lag, i stället för att bara bli på dåligt humör på varsitt håll

Hallå! Nu gäller det att tänka positivt, känner jag. Annars vet jag inte vad det blir med det här.

Glada listan börjar nu!

Glada listan, så här i början av november 2014 när det precis börjat bli mörkt redan när jag går hem från jobbet och alla är sjuka och ingen får sova och …. nej GLATT skulle  var det ju:

– Om exakt två veckor och en dag åker jag till Paris med Kakan, Körven och DJ Azteka.
– Jag har en ny frisyr (se bild) och den känns både vass och skarp.
– Så fort vi fått ändan ur och köpt hem lite ved kan vi börja elda i kaminen och då kommer det att kännas mysigt med allt mörker.
– Snart börjar På spåret.
– Jag gick förbi Tiger på lunchen och deras julpyntsortiment ser riktigt, riktigt lovande ut i år. (Och billigt, obs billigt, vilket bådar för ett ordentligt överpyntat hus.)
– Förutom Paris så är både kommande helg och nästa fulla av kompishäng i Kungsbacka respektive Halmstad (om barna blir friska någon jävla gång alltså, men, just det, nu var det ju glad jag skulle vara).
– Jag har ett jobb som är ganska enkelt att kombinera med ett liv med små barn. Det är inte helt självklart att man har det och nu, under den här sjuka hösten, är det extra tacksamt.
– Jag läser en bok som kanske är den bästa jag läst och som får mig att vilja skriva en egen bok. Alltså verkligen vilja skriva.
– I natt sov Ben ganska bra. Vaknade bara fyra-fem gånger och var inte så ledsen. Kanske-kanske att nya medicinerna hjälper?

Nyfrippad. Alltid något. 

7 reaktioner till “Och så tycker jag om min man och vi kan nästan skratta åt eländet ibland, som ett lag, i stället för att bara bli på dåligt humör på varsitt håll

  1. Och vilken oerhört skarp och bra och fin frisyr! Har långt hår ca vart tredje år och så faller jag alltid tillbaka på såna här göttiga pager. (Och tack för Tigerjulpyntstips!!!)

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: