Lovar att leva på mineralvatten, krossad frukt och yoga om jag är frisk i morgon

Jag hade hört andra småbarnsföräldrar tala om de där förskolebacillerna som vore de en anledning att avstå barn, men som med allt annat tänkte jag att ”men det rör ju inte oss”.

Så här fem-sex veckor in i sjukdomen som aldrig släpper är jag beredd att klä mig i närmsta strut av efterklok dumhet.

Känslan just nu är smärta bakom och runt ögonen, näsan, egentligen hela övre ansiktshalvan samt huvudet. Och så är jag något så JÄVULSKT täppt och snorig (gult tjockt snor, för den som undrar) att jag inte kunde svälja utan att få ont i öronen i dag.

Så jag har väl bihåleinflammation nu antar jag. Kul att den flyttar runt i alla fall, sjukan. Hoppas att den flyttar ut nästa gång den rör på sig.

Insatsstyrkan för att bli frisk till Paris består nu av:

– jobba hemifrån, kanske från sängen, resten av veckan

– inte följa med familjen till Halmstad till helgen utan i stället få chansen att vrålvila, helt utan barn

– nässpray med kortison

– juicer på granatäpple, ingefära, citron och morot

– ånga ansiktet med teetreaolja

– skölja näsan med saltvatten (om jag tar otrivin först så funkar det)

Nu ska jag njuta av veckans näst bästa tevekväll och hoppas att Ben sover okej i natt. Så himla extrasvårt att bli frisk utan sömn. I måndags började jag gråta på jobbet pga två timmars sömn i kombination med sjuk känsla. Det är som det är.

9 reaktioner till “Lovar att leva på mineralvatten, krossad frukt och yoga om jag är frisk i morgon

 1. Har du provat att dricka hett te med Apotekare Gyllenboms förkylningshonung, som innehåller pepparmynta och ingerfära? Är lite som att dricka varm Otrivin menthol. Blåser ut halva hjärnan.

  Gilla

 2. Jag skulle be om en ny penicillinkur. För mig är det bara det som hjälper. Och nasonex plus otrivin mentol. Bihåleinflammation är fruktansvärt. Stackare.

  Gilla

 3. Bihåleinflammation är verkligen värdelöst, stackare! Jag får det i parti och minut i perioder och då brukar Sinova Forte hjälpa, i fall ibland. Kanske värt att prova? Finns receptfritt på Apoteket. Kom att tänka på det när jag läste och försöker nonchalera det faktum att när jag väl vågar mig på att kommentera på din coola blogg (läst länge och tycker du skriver galet bra och igenkänningsfaktorn är ofta hög och du är så himla modig! Mvh litestarstruck_84) så är det ett medicintips.

  Gilla

 4. Prova Nasonex mot bihåleinflammationen, spraya flera ggr dagligen. Annars är nog en pencillin att föredra! Håller tummarna för att du hinner bli frisk. Eller iaf friskare!

  Gilla

 5. Jenny – låter som en jättegod förkylningsdrink. Ska testa. Eva – kör Nasonex och Otrivin nu och jag tror att det funkar.Petra – åh, manikyr! Det vill jag göra i Paris. En fransk i Frankrike, liksom. Fast man ska nog inte be om en fransk? Som att säga Kinamat i Kina?Anelan – men gud, jag kan inte hantera din kommentar. Blir generad ju! Och jätteglad, såklart. Vad snäll du är. Linda – kör på det nu!Mirjam och Kristin – INGET SKA HEJDA PARIS!!!

  Gilla

 6. asså åå jag är så dålig på att läsa/skriva bloggar nu men jag hoppas att du mår bättre snart, om inte förr så till Paris! Puss på sig.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: