Jag älskar internet (och Ben, även om han får mig att gå sönder, gång på gång)

Wow, Ben gav mig verkligen en run for his money första kvällen hemma igen. Tvåtimmarsnattning, gråt, skrik, slagsmål. Han var för trött för att vara vaken och för trött för att komma till ro. Och eftersom Ergobabyn inte längre passar lille herrn är bärningsarbete ett idogt jobb. Han väger ju inte 3 kilo längre precis.

Till slut fick Nils ta över. Som om han inte nattat nog på sistone.

Jaja, just nu sover han och det ska jag också försöka göra strax. Men först måste jag berätta om det härliga som mötte mig i brevlådan efter jobbet. Ett paket från en internetkompis som skickade mig en krya på dig pepp-kit. Fint brev, gamla vykort (som jag ska rama in eller göra något av), ingefära (med tillhörande huskurstips), vacker fickspegel till Bo (som inte syns i bild, för den följde med hela vägen in i nattningen) och ett tärningsberättarspel som jag och Bo redan testat med spännande resultat (man ska slå tärningarna och sedan göra en ”det var en gång”-saga av alla bilder, Bo var överraskande påhittig).

Fan vad fint det är med sådant här. Överraskningar, människor som tänker på en. Blir ju varm.

Uppdatering: tog fel på internetkompis. Pinigt! Du okända Petra som skickade grejerna till mig. STORT TACK vad fin du är. 

En tanke på “Jag älskar internet (och Ben, även om han får mig att gå sönder, gång på gång)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: