Kanske för att han sover så dåligt och är sjuk jämt? Inte så lätt att hinna med att utvecklas då.

Det är kul med blogg när man har flera barn, för då kan man gå tillbaka i tiden och jämföra. Som nu när Ben är ett och ett halvt, till exempel. Då är det ju kul att kolla upp hur Bo var när hon var i samma ålder.

Fast ibland när man gör det så blir man lite som den här emojin också:

Bossa kunde alltså bilda meningar av tre ord när hon var 1,5 år. Ben kan liksom inte säga tre ord totalt. Eller jo, mamma, pappa och Bubba kan han säga. Fast oftast säger han bara MAMMA i olika grader av volym. Även till Nils.

Vad olika det kan vara, med barn.

5 reaktioner till “Kanske för att han sover så dåligt och är sjuk jämt? Inte så lätt att hinna med att utvecklas då.

  1. Har precis samma erfarenhet: stora använde 3-ordsmeningar, lilla sa mest \”mamma\” och \”nej\” vid 18 månader. Vet ej om det beror på eonerna av tid vi hade med första, genetiska skillnader eller nåt annat, men skillnaden är tydlig. Lägger inte mycket vikt vid detta, dock./Åsa

    Gilla

  2. Sigge säger inte heller så mycket, det är mest olika varianter av DÄÄÄÄ beroende på vad han vill. Massa ljud i övrigt dock, så det kommer väl snart tänker jag. Och han har varit o-sjuk och sovit så det är väl den klassiska \”alla är olika\”-grejen även där.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: