Världens sämsta julkalender, lucka 7

Det sämsta jag kan komma på i dag är att jag är deppig för att jag känner mig tjock. Svullen, oljig, dubbelhakig, mjuk. Har inte tränat sedan stan brann eftersom jag varit sjuk i tre-fyra månader. Kan inte heller se något slut på det här sjuka, utan känner mig som en gammal som får ont i knäet och får acceptera sitt öde som ett livslångt tillstånd. Och eftersom jag inte ens orkar cykla till jobbet så åker jag överfulla spårvagnar där man står i andra människors förkylningar varje dag och eftersom det är så synd om mig så äter jag chips och choklad i tid och otid. Det är onda cirklar i görningen.

Och nej, det är ju inte särskilt modernt att noja över sin kropp på det här viset, men nu är det visst så. Och det är sämst.

3 reaktioner till “Världens sämsta julkalender, lucka 7

  1. Fast mitt i detta så skriver du jäälit roligt (hoppas du tar detta rätt, fattar ju att mycket av detta är asjobbigt! Men du skriver kul!) Och sundhetskänslan i kroppen kommer snart igen! Heja heja/Maja på Hisingen

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: