Världens sämsta julkalender, lucka 8

I dag är det lätt att komma på vad som är sämst:

Att Ben höll mig vaken mellan 2 och 4 i natt.

Eller förresten – att jag valde att dricka flera glas vin i går kväll, både till finalen av Allt för Sverige (åh vad fint det var, grät) och avsnitt på avsnitt av Californication.

Eller nej, kombinationen jobbig natt och vin är det sämsta, så klart.

Nu ska jag försöka ta mig igenom den här jobbdagen utan att göra någon besviken.

Men jag kommer nog att vara sämst.

3 reaktioner till “Världens sämsta julkalender, lucka 8

  1. Det här är en fruktansvärt idiotisk fråga men nu frågar jag i alla fall. Jag råkade nämligen läsa om Ostruktiv sömnapné häromdagen (bekants dotter har tydligen det) och tänkte på Ben. OBS ber om ursäkt på förhand. Men är det något som varit på tal?Kram!

    Gilla

  2. Men gulle, det är ingen idiotisk fråga. Jag blir bara glad av din omtanke. Har aldrig hört talas om obstruktivt sömnapnésyndrom, men nu har jag läst på. Och jag tror inte att Ben har det, även om vissa grejer kanske stämmer, som det där med vikten och utvecklingen. Men att han är sen med utvecklingen kan bero på att han sover kass av någon annan anledning. Att jag inte tror att han har det är för att vi aldrig märkt av några större problem med andningen. Visst är det tufft med massa slem i hals och bröst nu, men det är nog pga den långdragna förkylningen. Han verkar inte liksom trång i halsen. Fast vi ska absolut ta upp det här nästa gång vi är på BVC. Eller tidigare om vi börjar märka av något trubbel med luftvägarna.tack fina du.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: