Världens sämsta julkalender, lucka 9

Jag skulle kunna säga att dagens sämsta är att Bossas nattliga hosta gjorde att jag inte fick min in between Ben-sömn natten till i dag och därför kommer att ha tre sömnlösa nätter på raken i morgon. Eller att vårt hus är så stökigt och smutsigt att jag inte vill vara hemma och att jag inte kan se när vi ska lyckas hinna ta tag i det.

Men jag väljer ändå att dagens sämsta är att vi måste vara hundvakter till svärföräldarnas hund Karo. Vi har verkligen inte plats för att bry oss om och ta hand om fler varelser än vad vi redan har. Speciellt inte en 40 kilo tung hund som morrar och visar tänderna åt barnen. Och inte nu, när vi hade planer för helgen (hjälpa Cathrin och Jocke att flytta) vilket gjorde att vi inte kunde ha Karo hos oss, vilket resulterade i att Nils fick köra bil i åtta timmar och sova borta en natt, för att kunna lämna honom över helgen hos den andra hundvakten och sedan hämta honom igen, vilket betyder en förälder kort vilket är extra jobbigt när allt redan är så jobbigt. Men det jobbigaste är att han verkar hata barnen. Det är sämst.

7 reaktioner till “Världens sämsta julkalender, lucka 9

  1. Men hu! Varför tänkte svärföräldrarna att det var bra att ni skulle ha hand om en barnrädd hund? Vilken pärs! Kunde inte Karo bo på hundpang? NI har ju liksom fullt upp som det är…

    Gilla

  2. Men snälla nån, nu får det väl ta och lugna ner sig för er!?! Jag önskar så att jag kunde göra något för att hjälpa till. Det är svårt på 50 mils avstånd. Men om det är till någon tröst så tänker jag på er, och välkomnar er än en gång hit ifall ni ens skulle orka tänka tanken att åka någon längre bit. Här erbjuds all inclusive med lekkompis och/barnvakt och ett gästrum med alla faciliteter. Kom bara kom! Kram kusse

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: