Världens sämsta julkalender, lucka 10

”Mycket kan man säga om Alliansen, men vi fick i alla fall en himla många apotek”, kan man säga om man vill vara lite lustig.

Men när man ska hämta ut ögonsalva till Ben som fått ögoninflammation och man testar först ett apotek, där det inte finns och får veta att det ”mest troligt inte finns på andra apotek heller” och sedan går till ett annat och får veta att det inte finns där heller och att de efter en sökning på alla sina tio butiker i Göteborg inte kan se att det finns inne, då kan man hålla sig för skratt. Nu kan det ju finnas på ytterligare ett annat apotek, men orka gå runt till alla Hjärtan/Kronor/Doc Morris osv.

Alliansen är sämst.

Ps: Ben fick en salva, men en annan än den doktorn ordinerat.

3 reaktioner till “Världens sämsta julkalender, lucka 10

  1. Jag konstaterade ilsket samma sak sist. Vad fan är det här bra för? Många apotek utan det en vill ha eller behöver. Jag behövde ändå bara besöka tre apotek för att få tag i penicillin till min bitna hund härom veckan. Blir tokig!

    Gilla

  2. \”Stoppa valfriheten\” vill jag skriksjunga ibland. Som när en ska välja tandläkare till sitt barn. Vilket skämt. För att inte tala om när det ska väljas skola. Bara sätt mina barn i den som ligger närmast! Jag vill att det ska bli bra var man än hamnar. Var inte det en fin idé med vår grundskola, att alla barn skulle få samma utbildning överallt. Jag ställer inte upp på att göra alla dessa val för att det ska bli så bra som möjligt för mina barn. Sorry, Ben och Bo, jag vill inte bidra till att skapa en elitsamhällsgrupp. Ja visst, jag skulle kunna ta mig tiden och jag är läskunnig och tillräckligt bra på ord för att ta till mig allt material om allt och jag är frisk nog att orka ifrågasätta och kämpa och ligga på och allt vad det heter. MEN ALLA HAR INTE DEN LYXEN och då vill inte jag vara med. Jag vill att även de som inte orkar eller kan välja ska få det lika bra som de som orkar. Allt annat är sämst.

    Gilla

  3. Åååh vad sugigt, känner helt igen mig och lider med er!Kommer inte åt grundproblemet, men ett riktigt bra tips jag fick är att gå in på FASS – där kan man se exakt på vilket apotek de har just den medicinen (med det märket, den styrkan osv) på lager.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: