Världens sämsta julkalender, lucka 14

Dagen i särklass sämsta är att jag skruvade bort röret under handfatet i badrummet, för att rensa det, och NU FÅR JAG INTE TILLBAKA SKITEN. Är så missnöjd med mig själv. Jag är sämst.

5 reaktioner till “Världens sämsta julkalender, lucka 14

  1. Alltså det där händer mig VARJE gång som jag rensar röret. Så djävulskt störande när man varit duktig och fixat och trixat. Är det tacken liksom?! Buuh. I feel you och du är inte ensam i detta!!!

    Gilla

  2. Kakansmamma – det sa Nils också, det där om att fota innan. Men då var jag ju liksom inne i ett städfrenzy och hade inte tid för sådant. Anna – eller hur, det är ju inte direkt världens mest behagliga uppgift. Och så belönas man med ett icke funktionsdugligt handfat. Buhu. Får väl sälja huset.

    Gilla

  3. Verkligen grymt! Jag har aldrig ens tänkt tanken att göra det och skulle nog gråta om jag ändå gjorde det och sen inte fick ihop skiten igen. Kram kussePS; Är det på nu?

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: