Världens sämsta julkalender, lucka 16

Dagens sämsta är att jag kom på att jag kommer att missa På spåret på fredag då två bussiga favoritpersoner reppar i varsitt lag: Lina Thomsgård och Martina Thun. Hoppas-hoppas att Nils är med på en SVT Play-sittning på lördag.


Obs: givetvis är talibanattacken i Pakistan dagens sämsta, men jag kan inte förmå mig till att skriva det i en jävla julkalender. Jag kan knappt förmå mig till att tänka på det, ta in det, kolla på nyheterna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: