Världens sämsta julkalender, lucka 17

Dagens sämsta: att tvätta bort bajsränder efter andra människors toalettbesök.

Ni vet, man går in på jobbtoaletten och låser om sig och först då upptäcker man att det är bajs i toan. Då vill man ju inte springa ut och möta nästa person i kön som tror att man är en sådan där som inte tar rätt på sin egen skit. Så man tar ett papper i handen och lyfter upp toaborsten och vispar runt, trots att det inte är ens egen avföring. Hatar det. Har gjort det två gånger i dag. Sämst.

5 reaktioner till “Världens sämsta julkalender, lucka 17

  1. Så fick jag också göra på jobbet, men nu vägrar jag, så jag går ut och in på någon av de andra toaletterna istället. Löser iofs inte problemet, men GAH vägrar att göra det mer!

    Gilla

  2. Vore intressant att läsa dina tankar om Tolered efter att ha bott där ett år ( är det väl?). Om fastlandsboende kompisars syn på området. Själv tänker jag ofta hur totalt okänt Tolered är, främst bland cityborna, ändå är det en villastad på ungefär samma avstånd från centralen som Örgryte, Kålltorp och Kungsladugård. Skyller det själv på fastlandsmedelklassens hisingsignorans. ..

    Gilla

  3. Men herreminje så mycket jag kunde relatera till detta, så pass mycket att jag för första gången kommenterar. Har folk ingen SKAM i kroppen?! Tack för en fin och ärlig blogg!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: