Världens sämsta julkalender, lucka 21

Jag är så glad, för det är jullov och jag har hängt hela dagen med barnen och är sådär gött utmattad som jag bara blir efter en dag med dem och Ben sov riktigt bra natten till i dag och i natt är min sov-natt. Och det är jullov! Sa jag det? Vi har en ocean av varannan sovmorgon framför oss och massa häng med folk som har famnarna redo för Ben.

Ja, mitt mående påverkas rätt mycket av sömn samt avlastning nu för tiden. Så är det.

Men en dålig grej mitt i allt det här, då. Det är ju ändå världens sämsta julkalender det här.

Dagens sämsta är att min dator ballat ur. Nästan ingenting funkar på den. Och inte ens ettor och nollor-geniet Nils rår på den. Blä. Finns väl inga tråkigare pengar än de som ”måste” läggas på ny teknik.

I alla fall. Det är ett väldigt litet problem. Jag är väldigt lite ledsen över det. Men ändå: dagens sämsta.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: