Världens sämsta julkalender, lucka 22 och 23

Hej, jag lyckades inte upprätthålla min julkalender hela vägen, för i går var Ben så himla ledsen. Han somnade vid kvart över sju och lät oss äta middag i lugn och ro, men sedan brakade det loss. Jag vet att jag har sagt det förr, men nu är det sant: jag har aldrig sett honom så paniskt hysteriskt spänd och förtvivlad förut. Kunde inte göra någonting för att få honom att sluta gråta. Fick inte ens kontakt med honom. Blicken någon annanstans.

Hade det inte varit för att han kliade i ena örat tills det blödde hade jag gissat på panikångest. Men nu var han där och drog, så det är väl öroninflammationsrelaterade smärtor igen. Halv två ska vi få träffa doktor.

Om det är öroninflammation så är det dagens sämsta. Gårdagens sämsta är det jag beskrev ovan.

Ska försöka sova lite nu medan Ben vilar och Bo bygger pepparkakshus med farmor och farfar, men jag har någon slags ångest i kroppen så det är svårt. Plus att Bo precis ramlade från en pall ute i köket och gallskrek och jag sprang ut och försökte fråga hur det gick, men Bos farfar bara svarade att ”det gick bra, det var ingenting, det gick SÅ bra så” varpå jag fräste HON får berätta hur det gick, varpå han lommade iväg, säkert sur på mig. Och det var väl kanske onödigt, men jag har väldigt lite utrymme för tålamod nu pga ingen sömn.

Och jo, det gick bra med Bo, men det måste ha gjort jätteont, för hon hulkade att det gick ”ganska bra” och annars brukar allting bara vara ”INGEN FARA MAMMA VET DU VÄL” oavsett fall.

Aja, god julstämning på er allihop.

5 reaktioner till “Världens sämsta julkalender, lucka 22 och 23

  1. Men fy fan. Kan förstå din ångest. Den där ångesten när man känner hur allt bara är på väg att bli ännu värre. Och det triggar igång ångest känslan av att nu blir det mer sjukdomar och därmed ännu mindre sömn och därför mer bråk tjafs ångest. Bläää.Här inledde vi dagen med att Harry kräktes på köksgolvet…

    Gilla

  2. P.S. gillar din världssämsta julkalender förresten. Har varit befriande att läsa, ungefär som Orka torka. Skön motvikt till allt mys och här bakar vi ekologiska lussekatter och är alltid glada i våra smakfulla Svenskt tenn-hem, som man möts av överallt.

    Gilla

  3. Karin – ❤ ❤ ❤ Tänk att du fortfarande läser här. Känns som att jag känner dig. Louise – vad kul att du hittat hit! Hoppas att du ska trivas.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: