Nyläst

Nu blir det två bokinlägg på raken, men det får blir så – lite tråkigt – för jag vill få in min 2014-läsning på rätt sida året.

Jag har läst A million little pieces av James Frey. Det är en historia om en man som kommer över ett/flera missbruk samt massa gamla familjetrasor. Den gavs ut som en biografi och blev en Oprah-bok, men sedan kom det fram att han var mer fiktiv än biografisk när han skrev den och så blev det massa kontrovers. Oprah-kontrovers. Finns på www.

I alla fall:

Vad jag tyckte om den, helt kort:

JAG ÄLSKADE DEN.

Läs den här boken:

JA   NEJ   NJA

En tanke på “Nyläst

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: