Jag ska måla hela huden, lilla mamma

Hej,

i dag är jag på jobbet och det är nästan alla andra som jag jobbar med, så jag har massor att göra och därför nästan ingen ångest. Trots att jag sov med Ben i natt och därför ”sov” mer än zzzov. Han var vaken mellan elva och ett, ungefär, och halv fyra till halv fem. Därutöver en fem-sex vanliga napptappsvakningar.

MEN, natten var inte lika hemsk som den förra jag hade med honom och jag har givit mig själv tillåtelse att freestyla helt med nätterna och testa det jag gjorde när han var en liten bebis: dvs, förbereda för välling missinatten med termos, pulver osv (trots att han slutade med nattamat för superlänge sedan) samt inte ens försöka söva honom i sängen utan köra ergon direkt.

I natt funkade det väl sådär, men vällingen var god och han var inte så ledsen. Så det kanske var ett steg i rätt riktning att regrediera? Ja, ingen vet och ingen kommer väl att få veta förrän han börjar prata och säkert inte ens då, men i alla fall: mindre ångest hos mig och en något bättre natt än sist.

En annan bra grej är de här grejerna:

Efter att min senaste studio fix (som jag svurit vid länge) gick sönder (är det någon som använder ett kompaktpuder tills det tar slut? mina går alltid sönder före) ville jag testa något billigare. Och eftersom Lumene har den bästa BB-krämen (källa: mig själv, men jag har verkligen varit runt och testat massor av märken) så köpte jag dessa här. Och om någon precis som jag inte får sova och vill sminka över sin trötthet så kan jag bara varmt rekommendera. De är bättre än Macs produkter (på mig) och mycket billigare. 
Hade jag varit en riktigt ambitiös bloggare hade jag visat före- och efterbilder, men så roligt ska vi inte ha. Massa andra bloggare har dock gjort det, när de använt de här produkterna, och fler verkar gilla. 
Med det sagt, uppåt framåt och snart får jag sova. I kväll ska det sovas med Bossa. Mmmm, sova. 

4 reaktioner till “Jag ska måla hela huden, lilla mamma

  1. Tack hörrni. Jo, vi kämpar på.Karin – nä, men nu vill jag! BB-krämen (den som heter något med arctic vitamin c eller så, är ju sjukt bra, så då är säkert cc-kr'ämen det med och speciellt när du säger det)

    Gilla

  2. Jag är inne på min andra tub, den är grymt bra. Testa den! Obs att den är rätt ljus i färgen, jag har \”medium\” fast jag är januariblek.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: