Dagen i bilder (i alla fall några bilder)

Jag tror att jag fattade rätt beslut som var hemma från jobbet torsdag-fredag. Jag hostade ihjäl mig på nätterna och kände mig sjuk, men hade nog pallat att dyka upp och göra mitt jobb, om ni fattar. Men jag hade höstens lunginflammation och bihåleinflammation och sex veckor i sträck av allsköns inflammationer i färskt minne och tänkte att ”bättre två dagars frånvaro för en snabb tillfriskning än ännu en hel termin av sjuka”. Och vet ni, det funkade! Jag sov i princip i två dygn och känner mig nu kry. Kan ligga ner och sova (i stället för sittsovandet som är kutym när hostan kickar in) och jag kommer att vara a okay när jag får jobba igen. Vilket blir först på torsdag, på grund av inskolningen som förlängs med måndag-onsdag nästa vecka. Fan, jobbigt att vara så frånvarande jobbmässigt. Särskilt när jag skickar ett urskuldande och förlåtande lätt humoristiskt mejl som förklarar läget till mitt team och min chef och får noll svar. De rien, inget, nicht. Blä, får väl sparken nu, men.

I alla fall. I dag hade vi inga större planer och jag sov till över elva (!!!) och kunde äta sådan här god frukost ihop med DN medan Ben sov och Bo kollade paddan.

Sedan gjorde  vi det vi brukar göra när vi inte har något att göra: drar till Backaplan och kombinerar inhandling av saker med lekplatshäng. Det är så fint att se att barna kan leka ihop nu. Lite i alla fall. (Bo skrek efter att Ben skulle lämna gungan så att hon kunde få gunga högt som himlen kort efter att bilden togs.)

Bo är så härlig nu. Men också svår och sur och fundersam. Vilket är härligt på sitt sätt.

Vi gick på leksaksaffär också. För att köpa blöjhinkspåsar primärt, men också för att underhålla.

Leksaksaffären hade barnburar. Ben gillade inte.

Sedan gick vi hem och badade och åt fiskbullar (barnen) och kollade Barnkanalen med lördagsgodis. Som vanligt. Och efter nattning lagade jag Chicken Kiev. Ett nyårslöfte som jag faktiskt kanske kommer att hålla (!!!) är att laga en rätt i veckan från den här boken.

4 reaktioner till “Dagen i bilder (i alla fall några bilder)

  1. Åh haha, jag trodde vi var de enda som underhöll barn med att gå till leksaksaffär. Stackars de som jobbar där, det måste ju vara skitmånga uttråkade föräldrar och speedade ungar på deras arbetsplats.

    Gilla

  2. Jag brukade alltid ta min unge till Emmaus på Backaplan när vi bodde där förut. Kallade det till och med för \”lekstället \”. Han älskade det och lekte för en gångs skull själv (händer aldrig annars) och jag fick gå på loppis. Dock skämmigt att låta sin osnutna unge härja sådär i en affär, men ingen sa nåt och ibland var jag så desperattrött.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: