Nyläst

Första boken i år blev Nyckeln av Sara Bergmark Elfgren och Mats Strandberg. Alltså sista delen i Cirkelntrilogin.

Vad jag tyckte om boken, helt kort:

Jag sträckläste den under mycket nöje. Vet inte om det berodde mest på att jag ville få veta vad som skulle hända eller om det var för att den var spännande och välskriven. Men spela roll! Jag gillade den. Är peppad på filmen nu. Har kollat in alla skådisar/karaktärer på Facebooksidan och tycker att den är otroooligt välcastad. Alla karaktärer, utom möjligen Ida, ser ut som jag föreställde mig när jag läste böckerna.

Läs den här boken:

JA   NEJ   NJA

(Om du har läst de andra två. Inte annars, kanske.)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: