I dag då

Antal sovtimmar: 3 (i sträck!) (han sov resten av natten, ändå bra)
Antal barn på förskolan: 2
Antal samtal från förskolan: 0 (puh!)
Antal samtal till barnmedicinkliniker: 2
Antal tillmötesgående samtal med barnmedicinkliniker: 1
Antal läkare som ska ringa upp i eftermiddag: 1
Antal gråtattacker på jobbet: 3 (men dagen är ung)
Antal kundmöten i eftermiddag: 1 (lite rädd för detta pga ovan)

”Jamen nu tar vi nya tag” sa jag käckt och gick ut på lunchen och köpte ett torrschampo. Om jag kan skala bort duschen på morgonen kan jag sova minst 20 minuter längre och med ett habilt torrschampo borde det gå att ändå se representabel ut. Smart va? Försöker lösa det som lösas kan.

Annars tänker jag rätt mycket på A million little pieces och Vi måste prata om Kevin och annan populärkultur som handlar om att barn blir skadade för livet när föräldrar inte lyckas hjälpa dem när de är förtvivlade och eventuellt har ont i tidiga år. Synd att inte göra en risig situation ännu lite risigare, tänkte visst min hjärna.

Ninaninaninanna. Haha, jag har nog aldrig varit så här nervig en jobbdag förut. Känner mig som ett sådant där tumbleweed som susar omkring längs ökenvägar, fast med nervtrådar på utsidan av kroppen i stället för torra grässtrån.

Men tack för alla kommentarer. Jag älskar att ni ger mig det. Tacktacktack.

4 reaktioner till “I dag då

  1. Nu kommer jag kanske låta lite sträng. Men.1. Se till att få träffa en barnläkare. En bra läkare, en som låter er förklara, en som ni känner att ni kan lita på. En erfaren barnläkare, ingen allmänläkare på vårdcentralen (såg att ni hade det på g men nöj er inte om hen känns bara ok. Hen ska vara fantastisk).2. Jobba inte om du inte får sova. Sjukskriv dig. Detta är nu, detta är kaos och kris. Sen, när allt är bättre, kan du jobba. För:3. Det kommer bli bättre.4. Ni är fantastiska föräldrar och det bästa ni kan göra nu är att ta hand om er själva. Det är även det bästa för era barn.Åsa

    Gilla

  2. Jag älskar Åsa! Jag hoppas att alla som sitter i den här skitsituationen har en Åsa som kan komma och lista exakt vad ni ska göra och känna, för jag tror att hon har 200 procent rätt. Massa hållna tummar för att ni får tag på en läkare som tar er på allvar, för även om det nu inte är något \”fel\” på lill-Bubban så tror jag att bara vetskapen om att det faktiskt inte är något fel (hatar det ordet, men du fattar hoppas jag) att ni kan slappna av mer, och det tror jag kommer göra gott för er alla!

    Gilla

  3. Jag håller med Åsa! Du kan inte jobba när ni har det så här, du kommer gå sönder (hur har du inte redan gått sönder?)All styrka till dig & din familj nu! Hade jag kunnat ge dig en veckas sömn i ett svep hade jag gjort det nu på direkten!/Sara

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: