Kanske även kommer att prestera på jobbet?

Halloj. Jag somnade efter två sidor i min bok i går och sov med öronproppar och hörde att Nils och Ben bökade runt en del, men mestadels: sooov. I minst sju timmar.

Och när sömnbristens oligark äntligen får vila kan visst stordåd ske. Som bilden eventuellt intygar har jag inte bara fönat håret utan även varit omsorgsfull med eyeliner och läppstift. Och när min kollega Maddis kom in i vårt rum nyss och undrade vad det var som doftade så blommigt så kunde jag ge henne alternativen:

– min duschcreme med doft av juläpplen
– mitt bodybutter med moringasmak
– min jordgubbshandkräm
– min vaniljhandkräm
– min myskparfym

Så pass mycket har jag nämligen orkat fixa och dona med kroppen min nu på morgonen.

Dessutom var jag på jobbet som nummer 3 (av cirka 100 som jobbar här) och har med mig matlåda och lagom mycket tillförsikt.

Jag har också ringt öron-näsa-hals och väntar på återkoppling. Jag är nämligen i princip helt säker på att det är en elak polyp eller något med mandlarna som ställer till det för Ben och hans sömn. För hör på det här: Mirijam, som jag tycker mycket om men aldrig har träffat, frågade om Ben på Facebook ”åt en vän” och fick så många tips och igenkännande tillrop från föräldrar vars liv förändrats radikalt efter ett enkelt polyp-ingrepp. Att polypproblem ofta ger sig till känna just när barnet ligger ner och att barnet inte alls behöver ha andningsstopp eller snarkproblem för att uppleva obehag av polyper.

ÄR SÅ ARG ATT JAG INTE STOD PÅ MIG PÅ ÖRON-NÄSA-HALS I TISDAGS. Dumma auktoritetsrespekt, kunde du inte ha vikt hädan för en enda gångs skull?

Dock, är så GLAD och tacksam över Mirijams insats. Så snällt.

9 reaktioner till “Kanske även kommer att prestera på jobbet?

 1. Åh jag hoppas verkligen att det är polyperna, tänk om det är som för de andra, lite skrap bakom näsan och sedan klart, HURRA!Samt: Så gött med morgonpiff, även om jag får migrän bara av att tänka på din fruktsalladsdoftande uppenbarelse! Håller tummarna för att det vänder nu!

  Gilla

 2. Mitt ena barnbarn (snart 6) har precis fått en polyp diagnosticerad och ska opereras om några veckor. Men att komma dit var ju ingen walk in the park så att säga, utan han har fått dras med monsterförkylningar med helt abnorm slemproduktion (som liksom rinner ner i halsen oavsett hur mycket man snyter och därför kommer i retur med jämna mellanrum, yuck) som varat i MÅNADER varje gång och vårdcentralen bara: jamen det är nog normalt. eh, nej, här får man sannerligen stå på sig för att få komma till specialist och där hittade de en polyp modell jätte. så vi hoppas rätt mycket på att det ska bli en stor förändring efter operationen. hoppas hoppas det är det som ställer till det för ben också, så att det blir ett slut på de här ledsna jobbiga nätterna. ❤

  Gilla

 3. Åh kram på er! Och himla vården!!!!! Vad arg jag blir! Ni behöver ju en redig utredning!Nu är jag lite partisk kanske, eftersom jag jobbar på en privat vårdcentral, men ibland är faktiskt de privata mottagningarna lite mer smidiga och tillgängliga än landstingets. Känns ibland som att landstingets huvuduppgift är att i första ledet försöka mota bort en hjälpsökande patient…Behöver inte vara så, men ändå, just sayin'.Och du/ni har ju inte energin just nu till att kämpa, ringa och ligga på.Så, i Göteborg tänker jag på typ Carlanderska?/Ida

  Gilla

 4. SÅ BRA! Läste just alla tips på Mirijams sida och tänkte check, de har ska jag återkomma till om barnet vi väntar visar sig ha svårt att sova. Det låter ju extremt lovande med polyperna, håller tummarna hård för er!

  Gilla

 5. Hoppas det är polyperna! Om det tar lång tid innan ni kan få det åtgärdat, vad kan man göra under tiden för att underlätta? Kan han sova sittandes, vilka tricks kan hjälpa honom under tiden?

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: