Nyläst

Jag har läst Not that kind of girl av Lena Dunham. Det är som hennes memoarer, ungefär. Den har samma upplägg som How to be a woman av Caitlin Moran, med kapitel indelade efter ”mens” eller ”kroppen” eller ”terapi”. Fast där slutar likheterna. Jag älskar verkligen Caitlin, men när hon i en blurb på baksidan av Lenas bok hyllar den och henne (som i boken och Lena som person), så råkar jag säga NEJ NU för mig själv. Jag håller alltså inte med.

Vad jag tyckte om boken, helt kort:

Jag tyckte att den var snurrig i sin uppbyggnad och inte särskilt intressant. Obs: mycket kanske kommer av att jag har varit lite besatt av Lena Dunham och läst många intervjuer med henne och på så vis kände igen lite för mycket av det hon säger i boken. Men ändå. Den grep inte tag i mig.

Läs den här boken: 

JA   NEJ   NJA

En tanke på “Nyläst

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: