ROAR

Status: inga fler spyor. Nils är sjuk, men förkylning och inte mage.

Dock: PMS. Jättemycket. Symptom/uttryck: slängde Nils tandborste för att han inte ställt den i tandborstmuggen samt för att den ”såg äcklig ut”, skällde ut Nils för att han inte tagit ut komposten (han hade gjort resten av köket jättefint), fräste åt Nils att jag nu ger bort den klädhög jag sorterat ut från garderoben som han inte tittat på än trots att det gått flera veckor, beställde grejer från Asos-rean fast vi inte har råd, hyvlade frenetiskt från osten och bara åt-åt-åt och svor. Fick ångest av att behöva underhålla mina barn en heldag hemma. Osv.

Dessutom har vår fjärrvärme kukat ur på grund av elektrikerbesöket. Antingen är elementen så heta att det luktar brand och man bränner sig på dem (Ben brände sig lite) eller så är de helt av. Och då blir det jättekallt. Märkte vi i natt. Men det är ju helt PMS-orelaterat.

Bad om ursäkt till Nils på kvällen.

I morgon är en ny dag. Jag tar gärna en mens då, tack.

4 reaktioner till “ROAR

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: