Nyläst

Nu har jag läst Sigges bok, In i labyrinten. Den handlar om hur olika personer hanterar ovissheten när ett elvaårigt barn försvinner. Föräldrarna, de som en av föräldrarna har legat med och de som föräldrarna har jobbat med. Den är skriven i tydligt uppdelade utifrån-perspektiv-kapitel. Första kapitlet är utifrån mammans perspektiv, andra utifrån pappans osv.

Vad jag tyckte om boken, helt kort:
Jag tyckte om den här boken. Den var spännande och jag ville läsa ut den på en gång. Men om jag ska vara petig så innehåller den en del stavfel och syftningsfel. Slarv, liksom. 
Läs den här boken:
JA   NEJ   NJA

3 reaktioner till “Nyläst

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: