Undrar vad mer för skit som ska hända i veckan?

Ny vecka! Nya sjukdomsmöjligheter! I dag är det Bo som är kass. I snart två timmar har vi suttit och väntat på vårdcentralen för att ta reda på varför hennes ena öra gör så ont att hon gråter om man bara närmar sig med handen eller kammen.

Positivt: vi kom ihåg att ta med iPad och hörlurar.

Negativt: nästan allt annat. Fan vilken måndagsrusch det är här. Så många sjuka och hostiga. Känner hur vi drar på oss smittsamma grejer gör varje minut som går. Blä. Och Bo är INTE sugen på att få ett titt-instrument i örat.

3 reaktioner till “Undrar vad mer för skit som ska hända i veckan?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: