Allmänt dravel om läget

Jag glömde berätta hur det gick med Bo och resten av hennes öroninflammation. Men jotack, det gick fint. Det gick bättre och bättre med penicillinet (även om hon var tvungen att få belöning varje gång) och Katten hängde med henne på torsdagen och hon fick följa med mig till jobbet på fredagen och skrek ”HEJ DÅ, TREVLIG BAJS” till kontoret när vi lämnade och jag sa ”hej då, trevlig helg”. Det onda gick över fort och nu mår hon prima. Men det här att det finns penicillin i tablettform för barn? Fick veta det via kommentarer här och det är jag jätteglad för att jag fick veta, men VARFÖR har inte någon läkare sagt det till mig? Gud vad mycket lättare det hade varit om vi hade kunnat få ge Bo – och kanske även Ben – penicillin i form av yttepyttetabletter som vi kan gömma i en sked med glass.

JAJA.

Ben har varit orolig på kvällarna och nätterna igen och Nils har kämpat med entimmesläggningar. Mycket ledsna smileys här. Men han har inte haft flera-timmars-vak med supergråt, så det är hanterbart. Dock: i övermorgon ska jag testa att lägga honom igen och jag har redan lite ångest. Haha, knäppt.

Och på jobbet går det bra. Skoja. Det går inte alls, för det är byggarbetsplats på innergården och det låter som en jävla rövfest i rummet där jag sitter. Gjorde en telefonintervju på 50 minuter i dag och mindes typ inte vad vi sagt efteråt. Har huvudvärk och jag tror inte att det beror på att Ben har lagt mina glasögon på ett smart ställe™ så mycket som att jag sitter åtta timmar om dagen i ett decibelkalas och förväntas skriva saker som stärker olika varumärken. Som grädde på goset ska byggarbetet pågå i flera månader, tjohej.

Mejlade min chef i dag och sa att jag jobbar hemifrån på torsdag, för jag blir TOKIG. Han svarade inte. Så jag antar att det är okej att jag jobbar hemifrån. Jag känner mig lite som det gnälligaste i världen, eftersom jag inte ser att andra reagerar som jag gör och det är ju massa folk på jobbet med fönster mot innergården.

Jaja, i morgon är jag i alla fall ledig och om barna tillåter ska vi på museum och sedan fira att det är löningsdag med att äta ute med Nils när han har slutat jobbet.

Nu blir det Bachelor och fantasy suites och jädrar vilken bra säsong det är. Men jag är ändå rätt sur, för jag vill inte ha mer väder nu.

3 reaktioner till “Allmänt dravel om läget

  1. Nästa gång det vankas penicillin, kräv det i tablettform, krossa tabletten och ge det på en sked med chokladsås. Det var ingen läkare som sa nåt om tablettform, utan jag läste det på intenetz. Hurra för internetz!

    Gilla

  2. Kan du ha hörselkåpor på jobbet (när du inte pratar i telefon då…)? Ärligt talat, låter ju djävulskt störigt med byggarbete i flera månader!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: