Väl investerade 400 kronor

Förutom vid ett par tillfällen då det absolut inte gått att reda ut Bossas hår med kam eller borste, så att vi fått ta till sax, har vi knappt klippt Bossas hår under de fyra och ett halvt år hon funnits med oss.

Hennes hår har varit så stor del av hennes yttre. Vilda trollis. Ett så tydligt signalement.

Det har varit så fint att kunna sätta upp allt i en tofs mitt på huvudet. Eller lavja Falcon crest-dam med massa sass och vavavooom.

Men nu har hon pratat rätt länge om att hon har velat klippa bort allt och ha kort hår. Mest för att slippa de jobba kamningarna, men också för att hon har gillat tanken på kort hår tror jag.

Så det är klart att hon skulle få klippa sig. Och det har vi gjort nu. Hos riktig frisör med hårtvätt och massagestol.

Hon tyckte att det var så spännande och frisören, som nog var lite nervös för att göra första klippet i det till rumpan-långa håret, sa att ”okej, nu klipper jag då, känns det okej, för det kan kännas lite läskigt första gången och det blir ju en stor förändring?”. Bo bara: ”men jag tycker inte alls att det känns läskigt och vet ni, hår växer faktiskt ut igen, det växer hela tiden”. Så förnuftig person.

Blev fönad og.

Till en riktig hjälmfrisyr. Saknar min gamla hjälmfrippa nu.

Så nu ser hon ut så här. Bossa Skorpan Lejonhjärta. 

12 reaktioner till “Väl investerade 400 kronor

  1. Modigt och roligt Bossa! Klart man vill variera sig lite, och som sagt det växer ju ut. Här i Stockholm vill barnen inte låta frisören klippa mer än en halv centimeter, inte lika väl investerade kronor känns det som då..

    Gilla

  2. Likadan frisür som Isak! Bästa frisyren! Shit vilket tålmodigt barn hon är ändå, som lyckas sitta en hel klippning? Jag klipper Isak själv (så jag kanske tog i lite när jag sade att de har likadana frisyrer, för så där jämnt och fint klipper ju inte jag så klart).

    Gilla

  3. Alltså no offence till Bossas nya frisyr, men Falcon Crest-looken är verkligen _EPISK_! Håret, handen, blicken, outfitten, ALLT! Skriv ut och rama in!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: