3 reaktioner till “Sista dansen

  1. Gud vad underbart! Nu behövde jag ju inte se programmet öht, din målande beskrivning gav mig alla bilder som behövdes för att inse att jag inte missat nåt. Tack för en fin blogg! Hälsningar Lisa

    Gilla

  2. Alltså, du är bara så himla bäst! Älskar din blogg och dig! Du har givit mig så himla mycket genom att bara vara så ärlig och givmild med dig själv och dina erfarenheter… Du är liksom min internetbästis. Jag tänker på dig och hoppas att du finner styrka och sömn snart. ❤ ❤ ❤ obs, ingen läskig stalker, bara nybliven mamma med hög igenkänningsfaktor!/Kärlek+systerskap+kvinnokamp!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: