Tänk om detta löser allting?

Det är med viss genans jag i dag läser igenom gårdagens lets dance-redovisning. Men i bloggtransparensens namn får det vara kvar. Highs and lows.

Nu är jag på väg till en annan ”första gång” (lets dance i går var ju en första). Jag ska träffa ett medium. Det hade jag nog inte gissat att jag skulle göra för ett år sedan. Eller för en månad sedan. Men nu vill jag inte stänga dörren till något. Är så himla redo för att låta någon annan läsa mig och lösa mig. Bring it bara.

6 reaktioner till “Tänk om detta löser allting?

  1. Åh vad spännande!! Kommer ihåg att mamma var hos ett medium när jag var liten. Hon spelade in samtalet på ett kassettband som låg i en byrålåda i många år och som jag aldrig fick lyssna på. Så om du vill utbyta mediumerfarenheter med någon så prata med faster..

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: