Satan vad det ska sovas med start i september

Att träffa ett medium var speciellt. Jag är egentligen en ängslig non-believer som tänker ”men du, din kokosnöt”, när folk pratar om till exempel feng-shui, men nu ville jag verkligen gå in med ett öppet sinne. Jag försökte inte förställa mig (ta av ringarna eller så) för att överlista, utan jag bara slog mig ner och lyssnade.

Och jag fattar att hon är en särskilt perceptiv person som kan läsa av stämningar och liksom fortsätta på de spåren hon får visst gensvar på, från mig, men det var ganska coolt när hon blundade och djupandades och sedan tittade upp och sa ”har du alltid varit så duktig” som första grej och sedan nailade min mamma (”din mamma är orolig för allting och det har hon fört över till dig”) som en annan tidig grej.

Sedan var det mest som ett samtal, där jag uttryckte att jag ville ha hjälp att hantera min ångest och det gav mig något, det gjorde det. Allt från de konkreta andningsövningarna jag fick, till löftet om att det kommer att bli bra. Jag vet inte hur hon kan se det, eller ens veta det, men det var ändå skönt att höra att hon såg helt säkert att det kommer att bli bra.

Jag fick också veta att Ben kommer att börja sova bra, men att det dröjer ungefär ett halvår. Och att jag nog inte behöver bli sjukskriven, men att Nils borde ta fler nätter än jag, eftersom Ben påverkas så väldigt mycket av mitt mående.

Fick veta massa annat också, men det där med att jag inte ska ta så många nätter kändes extra kittlande. Vi kommer att implementera det genast. Nils ska faktiskt ta alla vardagsnätter framöver (vi delar på nattningar och kvällsvak) och jag ska försöka andas mig till sömns så som hon lärde mig.

Nu hade vi nog gjort så ändå, eftersom detta röviga har hänt: Nils har blivit av med sitt jobb. Jobbet han inte ens haft i två månader. ”Arbetsbrist” heter det och det gör mig så arg att de inte kunde förutse lite bättre vad som var på lut i verksamheten. Nils lämnade en fast anställning för det här.

Försöker se det positiva: under uppsägningstiden behöver inte Nils vara så närvarande på jobbet och kan därför ta mer av hemmajobbet, samt alla hämtningar och lämningar och – som nämnt – alla nätter. Och han borde väl kunna få ett nytt jobb snabbt (enligt mediet kommer det att gå väldigt fort, så det är ju lovande)?

Någon här som är i behov av en stabil och snäll person som kan mycket om datorer? Han är databasdesigner på pappret, men kan allt möjligt som har med datta att göra. Rita AutoCAD, Flash, bygga hemsidor och program och lösa alla problem som uppstår med en burk. Jag kan till exempel ingenting om datorer, eftersom jag under 12 år med Nils aldrig har behövt lösa några problem öht. Så fort den inte startar eller om det kommer virus så bara ”NIIILS” och så formaterar han om eller fixar vad som behöver fixas.

Any takers? Mejla på nils.hellbjorn@gmail.com. Han kan börja nästan när som helst. Obs: helst i Göteborg.

6 reaktioner till “Satan vad det ska sovas med start i september

  1. Min man jobbar på 3bits. Ett företag som sysslar med webblösningar för e-handel och ligger vid Lilla Bommen. De söker folk nu. /Johanna, som har läst din blogg länge, men typ aldrig kommenterat

    Gilla

  2. Men vad roligt, han har redan sökt jobb där. Alltså redan innan du kommenterade. Du får gärna hälsa din man att Nils är en bra person. Ja, att du hört det via tredje part i alla fall.

    Gilla

  3. WTF med hans jobb!? Ska be Mikael hålla öronen vidöppna angående det.Och … ja vad fan är det med föräldrar som låter sina ungar meja ner/vara taskiga? Vi har några i bekantskapskretsen vars unge tog sats sprang och sen gjorde en \”bomben\” rakt ner på tintin som låg på magen i en saccosäck. Och föräldrarna bara \”ja, han är inne i en sån faaaas nu\”. AHHHRGGGHHHH!!!!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: