Innehåll i påsen: tulpaner, kokbok och gratislunch

Jag gjorde precis en första-grej. Gick på en grej i egenskap av bloggare. Så pirrigt!

Hinner inte redogöra något längre, för jag måste jobba fem kvartar i timmen innan jag går för dagen i dag, men vill ändå visa tre bilder:

Det var Harrys som hade eventet, för de ska börja med food truck.

Jag och min kollega Maddis gick dit (vilket var enkelt gjort för vi jobbar i samma hus) och provåt. Det var tre rätter: en lax-wrap, en macka med karamelliserad gris av något slag och vegetarisk svampragu samt rågbrödchips med färskostdipp. Och ekologiska gulliga drickor med papperssugrör.

Ibland känner jag att vi måste prata om dessa papperssugrör. De är fina, visst, men det är ju som att stoppa in en torr torr torris i munnen. Rrryys. Plus att de blir ju saggiga jättefort. Ändå köper jag själv papperssugrör ibland, för de är ju som sagt fina. Undrar hur mycket papperssugrörsbranschen har gagnats av att Elsa Billgren började blogga? En del, ändå, va?

Vi fick goodiebags också. Det har jag inte fått sedan jag jobbade på TV3 och gick på olika grejs. Så lyxigt, men samtidigt lite skamligt att ta den där påsen. Roffa åt sig. Varför känns det så?

Sammanfattningsvis så var det kul att gå på en sak i egenskap av att ha en blogg.

Det roligaste var att Josefine var där och hon föreslog en öl någon dag.

Det godaste var att de, alltså Harrys Food truck, kommer att servera mat i BRETZEL. Bretzel är mitt favoritbröd och favoritsnacks och jag har så många gånger önskat mig ett bretzelstånd i Göteborg. Likt de som finns överallt i Tyskland. Nybakade bretzels med stora saltkorn, kanske lite smör. Mmm. Och nu ska alltså göra mat och omsluta maten med bretzels. GENIER. Jag smakade och det var väldigt gott.

2 reaktioner till “Innehåll i påsen: tulpaner, kokbok och gratislunch

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: