A new low (just det där med leksaken som var blöt)

I dag pussade jag en leksak som Ben uppmanade mig att pussa. I samband med detta upptäckte jag att han hade kissat på leksaken.

Annars har jag gjort väldigt många duktiga saker i dag. Är otroligt orolig och spänd (av oklar anledning as per usual) och då hjälper det mig att vara duktig. Så jag sprang en halvmil, tränade mage och armar, gick till sopåtervinningen med glas, plast och papper, lagade sex matlådor, städade stora badrummet, tvättade sextio och fyrtio, vattnade alla blommor och odlingar.

I går var jag i Åmål och plockade upp Bossa. Hon har varit hos mormor och morfar i en vecka och en dag, vilket är rekordlång bortatid. Det var så himla mysigt att hämta hem henne. (Jag vet för övrigt att Åmål inte ligger i Värmland. Min bror har precis flyttat till Åmål och vi sammanstrålade där, alla Hellströms (mitt gamla namn) och två Hellbjörns.)

(Här är för övrigt utsikten från min brors hus. Känns som att det inte gör så mycket att de inte känner någon i Åmål när det är så här fint att sitta hemma och glo.)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: