14 reaktioner till “Passar med fördel fint ihop med mycket smink

  1. Åh! Va fint! Vad använde du för blekning? Sjukt sugen själv, mitt hår är just i fasen \”Sitta på huvudet och så är det inte mer med det\”.PS. din blogg är så bra och tankeväckande, har läst den hur länge som helst. Hälsningar från en slyna 😉

    Gilla

  2. Anonym – vad roligt att du läser här. Jag saknar att vara med i Slynkören. Hej!Jag använde Garnier Nutrisse färgkräm nummer 10. Tror inte att det är en blekning, utan en uppljusande färg. Fast det sved en del, så den innehöll väl blekmedel. Alla andra – tack! Är så nöjd med mitt ljusa svall.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: