Hej

Nils har börjat jobba igen, så sötebrödsdagarna då han tog hand om både hämtningar och lämningar och det mesta av städ och mat är long gone. Eller inte long egentligen, för han började nyss på nya jobbet, men det känns så. I dag ska jag både lämna (gjort) och hämta och vår cykel med fäste för cykelvagnen är trasig, så det tar cirka tjugo gånger längre tid att ta sig till och från förskolan och dessutom har jag massor att göra på jobbet + en KBT-tid i dag.

Bonus: gick upp 5:15 i går på grund kundmöte i Småland och 5:15 i dag på grund av Ben (som också hade en go vakenstund mitt i natten). Ser i körs osv.
Helg nu dock och efter att jag löst fredagsmys och läggning av båda barnen själv (Nils ska umgås med sitt nya jobb) tänker jag dricka vin och tillåta mig att somna på soffan om jag är trött redan vid nio. Om barnen har somnat då, vill säga. Samt om de fortsätter att sova, vill säga.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: