Fick till och med grejer gjort på jobbet

What a difference a night makes. I natt sov jag med öronproppar, utan att behöva gå upp när barnen vaknade, och i dag har varit en bättre dag. Mycket bättre.

Har dock ångest för att jag ska ta Ben i natt och han hostar. Vill inte lägga mig, fast jag borde, för jag vill inte starta projekt: nattvak.

Vad som än händer så blir det fredag i morgon och då ska jag … tadam: tälta. Jag och Katten ska på hönsbytar- och trädgårdsdag i Tvååker och vi gör en övernattning av det. Eller ja, vi övernattar kvällen före. Det ska bli spännande. Katten är en extremt erfaren utomhussovare som sov ute minst en natt per månad hela 2014 (nyårslöfte), så hon har skills. Jag har inte tältat sedan Roskilde 2000, men det ska bli kul. Tror att jag har ett underställ någonstans och bibben är inhandlad.

Nu ska jag titta på The Returned som jag gillar för att det handlar om döda personer som utan att de går in på någon närmare förklaring dyker upp i livet igen, samt för att Billy från Six feet är med.

På tal om serie har jag sett en så himla bra sådan senaste veckorna: Togetherness. Låt er inte luras av beskrivningen ”comedy”, för det här är riktigt jävla nattsvart och verkligt. Om relationer och hur det blir när man har små barn och hur det kan bli när man inte har barn och det inte blev som man tänkt sig. TACK LINN för att du gav mig den här otroliga serien. Jag och Nils satt och kved till varje avsnitt. Så starkt.

6 reaktioner till “Fick till och med grejer gjort på jobbet

 1. Hehe, vi satt också och kved. Hälften av skratt, hälften av ångest. Vill inte relatera så mkt alltså, blir för smärtsamt. Skrattade därför gott åt när Brett blev hög och bästis med en häst. Så himla skönt att slippa relaterångest åtminstone flera minuter. För övrigt älskar jag Alex. Så himla fin människa.

  Gilla

 2. Alltså jag ÄLSKAR Alex Pappas. Tror att det är han och Brett som skapat serien också. Baserat på att alla runt omkring dem, med små barn, mådde så jävla dåligt i sina relationer och i livet, men utan att prata om det.

  Gilla

 3. Jag började kolla på Togetherness, men tyckte att den var så pinsam att jag höll på att krypa ur mitt skinn! Fast samtidigt var den bra på nåt sätt.

  Gilla

 4. Fifi – den växer, jag lovar. Jenny – ja gör det. Jag känner på mig att du kommer att relatera lika starkt som jag till vissa grejer som har att göra med, ja … livetmannenbarnen. Dock – ge den ett par avsnitt (de är korta!) om ni inte älskar den direkt. Lovar att det är värt det. Gud vad jag säljer in den här serien, haha.

  Gilla

 5. The returned såg jag som fransk version(gengångare) som gick på svt för ett tag sen. Återhämtade mig från magsjuka samtidigt som jag åt piggelin & streckkollade på svtplay. Tyckte den var superbra. Plus för att det här med att återhämta sig i sin ensamhet minus barn och sambo var så extremt gött (när väl värsta magsjukan lagt sig dvs)…Jennie, malmö

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: