Jordskott

Det fanns en loppis i anslutning till gårdagens hönsbytardag och trots att den mest handlade om hästattribut lyckades jag köpa med mig två av de trendigaste sakerna på blogg just nu:

En elefantörestickling …
… och en svan i porslin.
Jag spraymålade svanen och myser nu av nöjdhet och förnumstighet över att jag skapat något så … ja, över att jag skapat något.
På tal om saker så växer så ser mina tomatplantor just nu ut så här. De har gått MENTAL APESHIT CRAZY. Så jäkla stora och robusta. Bådar gott inför sommaren #15. Vill bara gå omkring i och runt vårt hus och äta saker hela sommaren. 
(Inser att jag måste plantera om dem helst i går, men jag har inga lecakulor hemma så jag väntar pyttelite till. Sedan ska de få varsin stor kruka och ett växtskåp på altanen. Förra året satte jag tre i varje storkruka och det blev inte bra.)
Nä nu ska jag fånga helgens sista pust med en god pasta och något bra på skärmen. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: