Tänk på livet

Om jag ska tänka positivt nu och inte på kommentarsfält på www så tänker jag på att jag och min kompis Ola ska kolla på Ömhet och dricka öl i kväll. Det ska bli spännande att gå på standup, för det har jag aldrig gjort, och det ska bli spännande att gå till Andra Långgatans kvarterscen, för vi bodde jättenära det stället när det höll på att byggas, men vi fick aldrig se det bli klart och jag har aldrig varit där.

Dessutom ska vi äta tacos före och det är alltid en odelat positiv sak. För att fira detta pyntade jag en av katterna som Maddis satt upp på väggen till vårt kontorsrum med en passande t-shirt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: