Det bästa pysslet: det som är enkelt, går fort och gör stor skillnad

Nu skriver jag inte så ofta om spraymålning här längre, men det betyder inte att jag inte spraymålar saker.

I måndags beställde jag och Maddis några burkar Montana Gold vardera och redan dagen efter kunde jag hämta ut dem och i går sprayade jag det här tidningsstället.

Det blev färgerna Denim och Copperchrome och det blev rätt bra, förutom kanske själva uppepåytan, som var skrovlig. Jag orkade eventuellt inte sandpappra så noga före målningen. Men på det som är ojämnt kan man ju ställa en porslinsvan (även den spraymålad).

Härnäst ska jag spraymåla Bossas cykel så att den blir farligt kopparsnabb. Tror att det blir fräsigt.

4 reaktioner till “Det bästa pysslet: det som är enkelt, går fort och gör stor skillnad

  1. Fint! Jag spraymålade locken till ett gäng burkar för ett tag sen men färgen skavdes liksom av direkt. Något tips där? Behöver man lacka överst eller är vissa material dåliga att spraya helt enkelt? Eller är nåt färgmärke extra bra?

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: