BOSSAS OCH MAMMAS SUPERROLIGA HELG i bilder

Den dåliga starten till trots blev BOSSAS OCH MAMMAS SUPERROLIGA HELG väldigt fin och rolig. Nils helg blev också bra, vi pratade med varandra och blev sams. Som tur är så är vi överens om vissa saker också, jag och Nils, och vi tycker grund-mycket om varandra. Eller vi tycker om varandra i grunden, eller hur man säger.

Det är det där med städnivåerna som ställer till det. Och emellanåt ställer det till det så mycket så att jag funderar på om vi ens är rätt för varandra. Är det en sak man borde ta upp i början av varje förhållande? Tillsammans med ideal och politik och så vidare. Vad röstar du på och vad har du för lägstanivå vad gäller hur skitigt ditt hem får bli?

Jaja. I alla fall. Jag och Bo inledde vår helg med pannkakor med blåbärssylt.

Och så tåg vi femman till Korsvägen och Liseberg och jag köpte årskort till Bo, eftersom det såg så här bra ut på första mät-stället (alla under 110 går in gratis och de över 110 betalar in sig och får åka de flesta karuseller). 

Glädjen byttes dock snart ut mot bottenlös besvikelse, då vi inte klarade mät-testet vid spärren till Lisebergsbanan och fick vända om och gå the walk of shame. Inte ens tanken på Flumeride var någon tröst.

Fast när vi åkte blev allt bra. Och blött.

Förresten behöver man knappt åka några karuseller på Liseberg, för Kaninlandet (helt gratis) är SMASHING.

Bo röjde så mycket att hon ville klä av sig, trots isande väder.

Och så detta: första sockervadden någonsin.

 Köpte även lördagsgodis…

… och en gigantisk godisnapp. Det förekom så att säga inga gränser under BOSSAS OCH MAMMAS SUPERROLIGA HELG.

Det var trädgårdsmässa på Liseberg och vi kollade in djur gjorda av blommor.

Samt köpte en mössa med elefanter.

 Sedan handlade vi ”mat” på Ica Focus och hade buffé i sängen framför Barnkanalen.

Sedan läste jag en Pixibok för Bo, som somnade vid åtta ungefär. Jag hade tänkt läsa bok eller kolla Greys Anatomy på telefonen, men somnade visst cirka en halvtimme efter Bo. Hoppsan.

I dag besökte vi den vackraste platsen på jorden: en hotellfrukostmatsal.

När vi ätit fyra tallrikar frukost var fick Bo en take away-mugg med mjölk och så åkte vi glashissen upp till 23:e våningen för att kolla på utsikten.

Vid elva checkade vi ut och gick ner på stan. Vi åt en lunch rik på transfetter och köpte kläder till Bo som vuxit ur nästan alla sina tröjor.

Här är skörden. Med hjälp av ”3 för 2” samt en rabattcheck på 20 % på ett helt köp fick min inre fyndälskare sitt lystmäte. Johodå.

Tänk att Bossa har 110/116 i kläder nu. Ja, om vi vänder oss till pojkavdelningen, då. Om vi går till flickavdelningen har hon snarare 122. Men det ska jag inte gå in på nu för jag orkar inte bli arg igen den här helgen.

8 reaktioner till “BOSSAS OCH MAMMAS SUPERROLIGA HELG i bilder

 1. Hjälp vad mysigt! Måste sno den här helgen med Fimpen, han är lite… ostabil just nu, tror han skulle behöva något sånt här.

  Gilla

 2. Åh så himla mysigt. Måste säga att jag tycker du verkar vara en person som ofta verkar göra så bra och mysiga små (och stora) saker för människor i din omgivning. Är så impad av att du orkar trots sömnbrist och städtjafs. KRAM från ett \”fan\” 🙂

  Gilla

 3. Åh, hotell, så himla bra idé! Jag hade äldsta (krisande) barnet -mys på universum i helgen och guu vilket maximeringsmys om vi hade sovit på hotell också.

  Gilla

 4. Jag kan verkligen rekommendera en heldag på Liseberg plus hotellövernattning med Bo. Eller med ens eget barn. Det var så himla fint och jag tror att vi kommer att kunna tänka på det och bli glada länge framöver, både hon och jag.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: