Nyläst

Jag har läst Det handlar om dig av Sandra Beijer.

Vad jag tyckte om boken, helt kort: 

Som jag inspireras av den här typen av människor. Och med typen menar jag Oförlösta copywriters som tar sig i kragen och gör något åt saken. Som chansar på att leva drömmen. Som Sandra, Kristoffer Triumf och Lotta Lundgren.

Jag beundrar verkligen Sandra Beijer. Att hon skrev en himla bok på sin mobil (nästan) under tråkiga möten och på kvällarna.

Med det sagt så gjorde inte den här boken mig något. Jag läste den på två kvällar (den är väldigt luftig) och jag minns knappt vad som stod i den. Jag tror att det beror på att jag var fel mottagare. Om jag hade haft en annan 15-årsperiod än den jag hade kanske, men … det hade jag ju inte.

Så nä. Not for me. Jag behöver handling eller språk eller helst båda och den här gav mig varken eller.

(Svårt att följa upp den läsupplevelse jag hade med Kristina Sandberg också.)

Läs den här boken:

JA   NEJ   NJA

En tanke på “Nyläst

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: