Bra att vi har uppdelningen vi har. Detta var inte min bästa gren.

På tal om barna. Jag lämnade dem på förskolan i morse och JIIISES KRAJST. Fattar inte hur Nils gör det varje morgon. Jag väl drabbades av Arga Räkan™ ungefär tio gånger (anledningar i urval: för att han inte fick äta hur mycket han ville ur tandkrämstuben, för att jag satte på honom en blöja, för att jag ville att han skulle ha strumpor, för att han inte lyckades välta Bossas papperslåda som hon satt i, för att han inte fick stå på toaletten och spegla sig i spolknappen så länge som han ville.)

Alltså dessa kränkta vita män. Herregud.

Var så svettig när det var över. Fick ta en McDonaldsfrukostpåse framför datorn som tröst.

5 reaktioner till “Bra att vi har uppdelningen vi har. Detta var inte min bästa gren.

  1. Hehe, spegla sig i spolknappen. Ibland vill en bara slänga ut de små, alternativt rymma till varsomhelst.

    Gilla

  2. Veggo var jättearg idag. Först på morgonen när han var sjukt besviken på att det inte var torsdag längre (oklart vad som är så bra med torsdag). Det hela fortsatte när osten på frukostmackan var citat \”för kall\” samt vattnet i glaset \”för blött\”.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: