Paria

En dum grej med att vara myggbiten över hela kroppen inklusive huvudet när man kommer tillbaka till jobbet efter att ha haft löss är att det ser ut som att man fortfarande har löss. DET ÄR INTE LÖSS, DET ÄR MYGGBETT – TROR JAG I ALLA FALL vill jag skrika.

3 reaktioner till “Paria

  1. förlåt men kan det vara vägglöss från Berlin? har de andra också bett över hela kroppen? Har inget minne av att man blev biten på hela kroppen av hårlöss…?

    Gilla

  2. Ola – jag kanske var otydlig, men jag är alltså myggbiten över hela kroppen. Inklusive skalpen. Så trots att lössen är borta (hoppas) så kliar det i hårbotten. Vilket gör att jag fortfarande ser lusdrabbbad ut.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: