Nyläst

Jag har läst Dark Places av Gillian Flynn. Hon som skrev Gone Girl.

Vad jag tyckte om boken, helt kort:

Jag gillade den! Läste den jättekvickt. Spännande och oförutsägbar och med karaktärer som lever kvar. Jag älskar miljöerna, hur familjen kämpar mot allt som kommer med att leva på de yttersta marginalerna och hur historien byggs upp med en persons synvinkel per kapitel och hur den hoppar mellan då- och nutid. Jag brukar inte gilla tidshopp, men här funkar det så bra. Så spännande historia, också. Vem var det som slaktade tre femtedelar av en familj och varför? Och varför klarade sig det minsta och det största barnet och hur kan ”gamla ouppklarade mordfall” bli en hobby för en hel rörelse av folk?

Läs den här boken:

JA   NEJ   NJA

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: