Not fair

Medan jag får rapporter hemifrån om att Ben tog sig en ”liten lur” på fyra timmar i förmiddags (”kämpig natt?” undrade pappan) har jag tillbringat morgonen med att bita mig i läppen för att inte bli arg på dumheter samt googla när det är okej att äta lunch som tidigast.

2 reaktioner till “Not fair

  1. I området jag jobbar finns en lunchrestaurang som börjar servera lunch vid typ 7 på morgonen, för allmänt tidigtvaket folk. Har du powernappat på toan någon gång? Det har jag, i ett bås, sjukt obekvämt…

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: