Listigt

Vad kul att Ania bloggar igen! Jag snor hennes lista.

Beroende av:
Att ha något att se fram emot. Och kaffe. En jobbdag dricker jag ungefär åtta koppar.

Vad behöver du mest just nu?
Skaka av mig saker och ting.

Vad tror folk om dig?
Jag frågade Nils och han sa så här: ”Smart och så, så klart, och att du har liksom en agenda som du försöker följa. Att du klär dig roligt och att du är en nervous talker. Lite så.”

Stämmer det?
Jag tror det. Nils har känt mig i 12 år så han borde väl veta. Fast jag skulle aldrig kalla mig smart. Det är som att säga om sig själv att man har humor. Säger någon det så har hen inte det.

Vad får du ofta komplimanger för?
Att jag lagar god mat och städar och fixar hemma (har upplyst Nils om att jag vill få bekräftelse för dylikt). När det gäller utseende får jag komplimanger för mina gamla klänningar och för att jag inte är blyg med det röda läppstiftet.

Brukar du ofta skratta för dig själv?
Nästan aldrig, tror jag.

Vad står det i ditt senast inkomna sms?
”Det är då man inser vilken hastighet hjulet snurrar normalt /skriet-emoji/ ha det så gött på pre-semestern så hörs vi senare i sommar /massa fina emojis bl a öl/” Från min kusin. Jag tycker mycket om min kusin.

Nästa mål i ditt liv:
Tre mål. Springa en mil snabbt, spara ihop till insatsen till en ganska ny bil samt förändra min jobbsituation.

Hur svarar du i telefon?
”Maria Hellbjörn”. Alternativt ”Hej mamma!”

Vem ringde dig senast?
Mamma.

Antal timmar sömn i natt?
Åtta! Barnen är i Värmland hos mormor och morfar.

Hur känner du dig just nu?
Lite tipsy. Pirrig inför i morgon. Ska möta Nils på stan efter jobbet och fira att vi har semester och att vi kan göra precis vad vi vill för en kväll eftersom barnen inte är hemma. Glad. Ont i ryggen (Ben väger 12 kilo och vill gärna bli buren till sömns).

Vanligaste färgen på dina kläder?
Blå, tror jag. Jag passar rätt bra i blått. Speciellt nu när jag har nytt vitt hår.

Favoritdryck på morgonen?
Jag börjar med att juica något. I går morse gjorde jag juice på jordgubbar, vattenmelon, apelsin och ananas. Helvete vad gott. Men sådana finjuicer blir det så klart inte varje dag. Kaffe däremot. Jag känner verkligen hur kaffet gör mig piggare och gladare när det rinner genom kroppen. Jag minns inte när jag senast inte drack minst två koppar direkt på morgonen.

När brukar du oftast gå och lägga dig?
Mellan tio och elva om jag ska jobba. Vill verkligen vara i säng senast tio när jag har jouren (barnen), men det blir sällan såpass tidigt. Om jag har sovmorgon är jag kanske uppe till ett.

Är du blyg?
Jag vet inte om det är blyghet eller min inneboende rest-efter-mobbingen som gör att jag alltid känner mig liksom ovärd och nervös i nya sammanhang där man ska göra ett intryck. Men jo, jag är väl långt ifrån en självklar minglare. Om man säger.

Sysslar du med någon idrott?
Livet är för kort för sport.

Tror du på kärlek vid första ögonkastet?
Ja, det gör jag.

Har du några smeknamn?
Jag är Mary utanför jobbet.

Har du kyssts i regnet?
Ja, gud vad mysigt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: