Ensam är snabb

Tänk om mitt jobb visste hur effektiv jag kan vara? Kanske ska berätta om min dag på LinkedIn i stället för här pga. karriären, men vem gör egentligen inlägg på LinkedIn? Jag trodde att det som gjordes där inte märktes, så jag uppdaterade min profil med en del flams och trams (head of this and that, utbildad bordtennistränare osv…) och så fick jag mejl om att ”people liked my updates”. Ja jävlar.

I alla fall. Jag har varit ensam hemma sedan lunchtid i dag, ungefär, och hunnit med följande:

– Skrubbat övre badrummet till den grad att en kan äta från duschväggarna.
– Vattnat alla växter, inne och ute.
– Planterat om två växter.
– Dammsugit källartrappan och vanliga trappan.
– Gått till återvinningsstationen med skräp.
– Vikt in två Ikeapåsar med tvätt.
– Städat tvättstugan, inklusive såpatorkning av alla ytor och hyllor.
– Sprungit sex kilometer.
– Cyklat till- och storhandlat på Backaplan.

Ska snart fortsätta med godbitarna ”gå igenom externa hårddisken och beställa framkallning av bilder” (har inte framkallat sedan Bo var cirka fyra månader) samt rama in planscher och få upp på min nymålade vardagsrumsvägg. Mmm, få saker gjort. Det är så fruktansvärt tillfredsställande. Och så himla enkelt när man är själv.

Men först ett mellanmål.

4 reaktioner till “Ensam är snabb

  1. Ewonne – men hej! Vad gör du nuförtin? Saknar dig också. Det råkar inte vara så att du startat någon liten hemlig blogg igen?

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: