Lagar dessutom god mat varje dag

Jag vill inte förhäva mig, men vilka genier vi var när vi startade semestern så här:

– Först tog jag med mig barnen till Värmland och lät Nils vara ensam hemma i huset i tre nätter.

– Sedan tog Nils barnen till Halmstad och lät mig vara ensam hemma några dagar.

– Sedan åkte även jag till Halmstad och alla Hellbjörnar kunde förenas i ett härligt tillstånd där båda föräldrarna fått vara fria och känna sig utsövda och beredda att vara snälla mot varandra resten av semestern.

I Halmstad besökte vi bland annat spelmässan Game Center. Kolla koncentrerade miner.

Och så kladdade vi, som vi gör.

Nu är vi hemma och i dag har vi lekt med en gammal vän till min bror som jag inte sett på flera år, samt hans barn. Han ligger i skilsmässa och blev dumpad på ett väldigt brutalt vis. Men i stället för att deppa ihop helt, vilket hade varit helt rimligt, grävde han djupt i telefonboken och vågade ringa människor från förr. Så modigt och bra.

Två och en halv veckas semester till och snart besök från kompisar som vill gå på Liseberg och åka Danmarksbåt. Dessutom roligt kalas på fredag och häromdagen sprang jag nästan en mil. Fina tider nu.

2 reaktioner till “Lagar dessutom god mat varje dag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: