Nyläst

Jag har läst en bok som jag varmt kan rekommendera: Night film av Marisha Pessl.

Jag läste ”Fördjupade studier i katastroffysik” av henne för massa massa år sedan och den älskade jag. Very Secret history över den.

Men sedan glömde jag av henne. Och så när jag dammsög Bokhora för att hitta semesterläsning trillade jag över Night film. Och vilken tur! En blurb på omslaget säger om den att ”you’ll miss your subway stop, let dinner burn and start sleeping with the lights on” och det stämmer rätt bra. Det är en så himla spännande och suggestivt otäck historia om en journalist och två oväntade kompanjoner som börjar rota i dödsfallet av en känd och supermystisk skräckregissörs dotters dödsfall.

Vad jag tyckte om den, helt kort:

Jag tyckte mycket om den. Laddade till och med ner appen som gör att man kan scanna sidor med en särskild symbol för att få extramaterial.

Läs den här boken:

JA    NJA   NEJ

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: