Vardagliga semesterdagar

Tacksamt med små barn när det är kallt och regnigt och dagarna ska fyllas. Det kan räcka med att åka till en leksaksaffär och inte ens lägga i peng i bilen vid entrén. Time of Bubbas life, liksom.

Eller kolla in plasthusen utanför.

Eller gå till Emmaus och klämma på andra barns gamla leksaker. Förra sommaren kunde Bubba inte gå, så han bara följde med på allt. Nu får han själv bestämma vad han ska göra (till viss del) och allt är nytt och spännande.

Bo trivs också. I dag gjorde vi ärenden på stan och hon fick en ny klistermärkesbok som hon roade sig med när jag och Nils roade oss med en cheezy crust-pizza på Pizza Hut. På spårvagnen på väg hem pratade en äldre herre med mig och Bo väldigt inlevelsefullt om olika språk och ungefär hela världens historia och han lyssnade inte på ett ord av vad vi sa, så Bo får också vara med om nya och spännande saker. Vi behöver inte åka till Legoland än på några år.

Slut på rapport om två semesterdagar utan planer, utan bil och utan väder, men med fina Hellbjörnar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: