Dagen i bilder, jag testar igen

Åh, denna sommar och vad den gjort för min blogg. Jag kan inte skriva längre, för allting känns så meningslöst och dumt. Jag vill säga något om att Sverigedemokraterna har överträffat sig själva i vidrighet. Men så många har redan sagt så mycket bra om det, så jag kan inte se hur jag skulle kunna tillföra något. Och så kanske jag vill berätta om att jag köpt en elektrisk fotfil och att den är superbra, men det känns så ytligt. Och så känns nästan allt jag skulle kunna säga så himla meningslöst. Har jag något att komma med? Någon analys? Måste jag ha det? Vad är meningen med hela skiten?

Men jag vill inte sluta. Jag älskar ju det här tidsdokumentet över nästan hela mitt liv som Hellbjörn (hette Hellström förut). Älskar att kunna gå tillbaka och titta hur det var för ett, två, tre, fyra, fem år sedan. Och jag vet att det är bra för min ångest att skriva om vadsomhelst.

Så nu tänker jag försöka ändå. Jag börjar med att redovisa dagen som gick. Den sista semesterdagen. Dagen med extra mycket ångest, som ändå blev en fin liten vanlig dag.

I morse gjorde jag mig till med barnens pannkaksfrukost. La upp fint, med pudersocker och nektarinbitar. Pärlor för svin, som vanligt, men ändå.

Padda på maten, så att mamman får läsa DN i fred. En omutbar tradition.

Sedan följde en förmiddag med det här humöret. JÄVLAR vad han brokar nu, Ben. Bo var likadan när hon var drygt två (tack bloggen/tidsdokumentet), men Bossa kunde prata och det kan inte Ben och det gör att detta brok är några snäpp brokigare i sin frustration.

Lyckades till slut stävja det värsta genom att gå ut och rycka upp en morot. Det gillar han. MOMMO betyder morot eller mormor eller mjölk.

 Lunch: nu är det baske mig dags att nära kroppen igen. Råris och grönsaker.

När Nils la Ben för lunchvilan städade jag och kollade på Bachelor in Paradise. Det får illustreras av ett rent golv samt en realitydeltagare i kval.

 Ben ville inte alls vakna efter en timme.

 Man kunde peta på honom och han ba ZZZNARKGRYMT.

 Sedan duschade jag och satte på mig smink. Före …

… och efter.

Vi tänkte ut ungefär vad vi ska äta i veckan och så åkte vi till Backaplan och handlade. Och lekte på stora lekplatsen.

Sedan började min kropp mullra efter något salt och friterat (det där råriset räckte inte så långt), så vi fick gå till ett salt och fett ställe.

Hemma igen var det dags för middag för barna. Vårt liv kretsar kring de små personernas ät- och sovklockor. Så är det väl för alla med kids, men.

På kvällen kom min kompis Elin med familj och hämtade de växter som vi passat under sommaren, men det missade jag att dokumentera. Tog dock en bild på denna stund: när barnen leker själva och jag sitter med en bok. Det är en nyhet, det. Hade aldrig gått för bara några månader sedan, men nu funkar det (en stund). Så OTROLIGT härligt att kunna kombinera barnhäng med bokläsning. Livet blir bara bättre. Har jag sagt att Ben sover bra nu också? (Förutom just för tillfället då han har ont i öronen, men på det stora hela.) Om han fortsätter med de bra nätterna så ska jag återuppfinna mig i höst. Det är ett som är säkert.

9 reaktioner till “Dagen i bilder, jag testar igen

  1. Jag med!! Vill jättegärna höra om fotfilen (och annat!), har usla fötter och står jämt i butiken och funderar på om det är värt att införskaffa en sån eller inte..

    Gilla

  2. Har saknat dig! O började typ gråta för att du verkade må så bra. Alltså inte för att ja är sadist utan för att jag blev glad o rörd.

    Gilla

  3. Jag älskar också att läsa din blogg! Nu börjar jag min föräldratjänst med barn nummer två och allt vad det innebär, så jag vore så tacksam om du fortsatte precis som du gjort innan så jag har ett vettigt tidsfördriv i amningsmaratonet – dvs, blogga skitbra! 🙂 Kram /Alexandra

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: