Blue nun, förlora oskulden, Kathleen Hanna, stearin i flaska som inredningsdetalj, killing me softly

Er respons på förra inlägget gör mig så himla glad och pirrig. Tack som fan. Skrev det i affekt och kom på saker-som-gör-mig arg hela tiden under skrivandet, så när jag la mig i går undrade jag lite om min rant ens skulle gå att läsa. Igen, tack.

Nu till något helt annat. På lördag ska jag på 90-talsfest och mina kläder ser ut så här.

Detaljbild: skor. Prisa gudarna och Way out west för att Beyond retro har världens bästa och billigaste outlet i Arkaden den här veckan. Ändå ganska mycket nitti över dessa klackar, väl?

Kanske lägger jag till en hatt, kanske knyter jag skjortan i midjan, men på det stora hela blir detta min outfit.

Men hår och smink … vad göra? Jag tänker grunge. Men det vore också kul att köra brun läppenna och eyelinerögonbryn. Eller vita nivealäppar och för mycket bronzepuder.

Vad tycker ni? Bästa nittiotals-looken? Finns ju så mycket att välja på.

 

4 reaktioner till “Blue nun, förlora oskulden, Kathleen Hanna, stearin i flaska som inredningsdetalj, killing me softly

  1. Så jävla cool! Ska bli så kul att se allas outfits. Jag köpte en brun läppenna igår, idag ska jag leta pynt till håret. Nu sitter jag i soffan och gör ett 90-talsquiz!

    Gilla

  2. Åh 90-talet, då man var tonåring, lyssnade på grunge (Pearl Jam, Soundgarden, Alice in Chains) gick på gymnasiet, var förälskad i Jared Leto aka Jordan Catalano och var obekymrad! Det var tider det ;)Jag skulle köra grunge stil a là Angela Chase i \”Mitt så kallade liv\”/Aila

    Gilla

  3. Linn – jag tror att det blir så. Eller en kombination av Drew och Courtney. Petra – jag hittade ingen brun, men väl en mörklila/burgundy läppenna. Testade i går och alltså hjälp vad en såg ut. Aila – åh, det är den bästa looken. Har lite fel kläder för den, men absolut. Bästa.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: