Vänligen tala försiktigt med mig

Av olika anledningar är det väldigt svajigt i dag. Får väl använda hela emojikartan om jag ska beskriva enkom denna förmiddags humör.

Blev helt ursinnig när jag hörde att Donald Trump, efter att ha fått kritiska frågor av en journalist, konstaterade att hon nog hade mens. Förutom det uppenbara ZZZNARK att han sa så: vet han inte ens att PMS:en händer före mens? PRE-menstruella syndrom står det för. VET HAN INGENTING? KAN HAN INTE ENS KVINNOHATA UTAN ATT LÅTA OKUNSKAPEN SKINA SOM EN SOL?

Ville även gråta när jag fick i uppgift att göra en rolig text om vårt kontor till konferensen på fredag. Eller rättare sagt efter att jag redovisat uppgiften. Jag satte ny text till introt till Orange is the new black (Regina Spectors ”You have time”) och blev liksom så nöjd. Tyckte att jag verkligen fick till det, med lagom mycket sparkar uppåt och finurlighet etc etc etc. Och så sköt de ner mig. Min vinkel var att vi var det snälla kontoret (vi har konferens ihop med massa andra kontor och ska berätta vad som är speciellt med oss) och det var tydligen fel tänkt. Vi ska ju vara det COOLA kontoret, kanske till och med de som är mest BADASS. Kändes så himla hemskt när tio kollegor ska förklara på ett snällt vis varför jag inte gjorde bra och jag liksom ska sitta och försvara mig. Speciellt när jag var så himla uppspelt över uppgiften.

Sitter och hukar i mitt hörn nu.

Lägger in en gammal instagrambild också. Känns fortfarande som en rimlig plan:

6 reaktioner till “Vänligen tala försiktigt med mig

  1. Åh gud. ALL min empati. Jag hade legat i en blöt hög på golvet när jag har pms om jag hade blivit nedskjuten så. Det hade jag iofs mkt väl kunnat göra ändå men … innan mens … not good.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: